O nama

Kompanija OXYGEN d.o.o. je osnovana 2003. godine u Beogradu. Osnovna delatnost kompanije je prodaja malih kućnih aparata, malih kuhinjskih aparata i posuđa. Komanija OXYGEN d.o.o. svoj prodajni program bazira na vlastitim brendovima koji su registrovani u Zavodu za intelektualnu svojinu Republike Srbije kao i u Institutu za standarde, mjeriteljstvo i intelektualno vlasništvo Bosne i Hercegovine. Za tržište EU brendovi kompanije OXYGEN d.o.o. zaštićeni su preko WIPO - WORLD INTELECTUAL PROPERTY ORGANIZATION i upisani su u Register of Comunity Trade Marks.

Pored domaćeg tržišta, kompanija OXYGEN d.o.o. svoj prodajni program plasira i na tržište Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Severne Makedonije i zemlje EU preko svojih ovlašćenih zastupnika.


Zaštićeni brendovi

  • FG electronics
  • FG HAUS

Robne marke

Kompanija OXYGEN d.o.o. tržištu nudi brendirane proizvode koji su prepoznatljivi po svojim robnim markama.

FG electronics – program malih kućnih i kuhinjskih aparata

FG HAUS – program garnitura escajga i posuđa


Misija i vizija

Osnovna misija kompanije OXYGEN d.o.o. je da tržištu ponudi brendirane proizvode odgovarajućeg kvaliteta po prihvatljivoj ceni uz odgovarajuću servisnu podršku. OXYGEN d.o.o. će dalje razvijati prodajni asortiman svojih brendova u skladu sa zahtevima tržišta i savremenim tehnološkim tokovima, estetskim i ergonomskim zahtevima. Održavanje dinamičnog i stalnog razvoja kompanije omogućava aktivno praćenje i fleksibilno prilagođavanje promenama u poslovnom okruženju.